Полезна информация

Топлоизолации
– EPS, XPS, каменна вата или др. Подобрява запазването на температурата в сградата изолира термомостовете, предотвратява образуването на пукнатини, причинени от температурните разлики, индивидуално оформяне на фасадата, лесен монтаж – топлоизолационните плочи са с високо качество и точни размери. Топлоизолацията пести енергия, намалява разходите за отопление и вредните емисии в атмосферата!

Гипсокартон...
Rigips, KNAUF и др. Незапалим, идеално гладки повърхности, лесно и бързо изпълнение, основа за всякакъв тип покривен слой, естествен и екологичен материал.

Паркетът...
…,който е ламиниран, е по-достъпен ценово от масивната дървесина, гарантирана дълготрайност за много години, естествен красив вид на паркет, лесно се полага с перфектен резултат, разнообразие от цветови гами, лесна поддръжка

Керамиката е...
…естествен материал. Съставена е от различни видове глини, каолин. Тя е изключиттелно здрав и траен материал, който може да се съхрани за цели поколения, лесна е за подържане, устойчиви на износване, комбинирана с вкус и фантазия керамиката създава, неповторима атмосфера във всеки един интериор. Теракот, фаянс, гранитогрес и др.

Керемидите...
…са познати още от древността. Те са огнеупорни, водонепроницаеми, дълготрайни и устойчиви на много температурни амплитуди. Според материала на изработка се делят на бетонни, керамични, метални и др. Битумни керемиди – битумните керемиди са изобретени в края на XIX век в САЩ. Характерни са с лекота – 1 m2 е с тегло до 11 кг, лесен за работа монтаж, дълготраен живот и с лесна поддръжка, естетичен вид – разнообразни цветове и форми приложими за всякакви покриви, 10 години гаранция за водонепропускливост.

Боя
– за боядисването на тавани, стени, подове, врати, прозорци, външни мазилки и др. се употребяват различни по вид и свойства бои. Боята е вещество със силен пигментиращ (оцветяващ) ефект. Най-често е съставана от пигмент и основа — вода или мазнина. Нанася се на различни повърхности като им придава определен цвят. Боите са продукти за покрития. Могат да бъдат на водна основа или на основа органични разтворители. Има тенденция към нарастване на дяла на водоразредимите бои, които замърсяват по-малко атмосферния въздух. Повечето бои за стени (т.нар. латексни бои) са водоразредими. Много продукти за покрития за дърво и метал също преминават на водна основа, замествайки традиционните бои в органичен разтворител (алкидни бои и емайли).

Улуци/водосточни тръби
– коритообразен елемент, предназначен за отвеждане на водата от покрива, в съвремието има наи различни по форма и материали на изработка улуци, PVC улуци, медни, безшевни/американски тип/, подцинковани и др.

Хидроизолации...
…за равни покриви, тераси, основи и др. Хидроизолационни продукти на циментова основа, хидроизолационни продукти на битумна основа, специални продукти (за подръжка и ремонт на покриви, хидроизолационни мазилки). Продукти за плочки (хидроизолации под плочки, лепила, фугиращи смеси).

Материалите трябва да бъдат подбрани и съобразени с изискванията на модерното строителство, качествени,изпитани във времето,подходящо подбрани за нуждите и разбира се цената им. Ето някои изпитани и качествени материали: Rigips, Knauf, Ceresit, Лакпром, Мегахим, Оргахим, Body color, Vidima-Идеал Стандарт, Fayans Roca, Teka, Bramac, Tesa, Sola, Kapriol, Schuller, Weber, Hardy, Osram, GBC, DWT , Fibran, Austrotherm, Amf, Weber, Baumit, Wienerberger POROTHERM, Baumit.

TheMeasure

Изпратете своето запитване

 0896 83 11 51
geostroivarna@gmail.com
ул.”Цариброд” 1, Варна